Knauf térkép
 
 
Mo. térkép

Knauf ToGo koncepció

A KNAUF kft. eltökélt szándéka, hogy Partnerei számára az építőipar minden területén a felmerült kérdésekre megfelelő megoldásokat tudjon biztosítani.

Az építkezés során, legyen szó szárazépítési rendszerekről, szigeteléstechnikáról, vakolatrendszerekről, a KNAUF név azonnal a megoldást jelentő Gyártók körében szerepel.

Ezen elképzeléseink nyomvonalán haladva a magánerős építések, felújítások területén sem szeretnénk kevesebbet nyújtani a korábban már megszokott színvonalnál.

Áruházi kihelyezésekkel értékesített termékeink mind a magánvásárlók, mind a kisvállalkozók részére biztosít magas minőségű anyagokat, épületen belül, vagy épületen kívül.

A KNAUF ToGo koncepció lényege, hogy a már ismert értékesítési központok polcain, állványain bemutathatóak legyenek a KNAUF kiskereskedelmi portfóliójának termékei. A KNAUF ToGo koncepció termékei megoldást nyújtanak a lakásfelújítások, javítások, kisebb építések feladataira, így a várható igény növekedés kielégítéséhez Partnereink egy megfelelő ajánlatot tudnak biztosítani vásárlóik részére.

Ragasztó- és fugázóanyagaink, glettelő- és vakolóanyagaink, kis kiszerelésű gipszeink, szerszámaink és tisztítószereink mind-mind a KNAUF ToGo koncepció részét képezik.

Amennyiben kisvállalkozó érdeklődik, a kiállított anyagokból kiválaszthatóak a vásárolni kívánt anyagok, amit a szakkereskedő munkatársa nagyobb mennyiségben a raktárból szolgálhat ki.

Amennyiben magánvásárló érdeklődik, a polcon kiválasztott termékek azonnali vásárlásának lehetőségét biztosítja szakkereskedőnk.

A szakmai tudással rendelkező Szakkereskedő és a KNAUF ToGo koncepciója kiváló megoldást kínál a kisvállalkozók és a magánvásárlók részére egyaránt.

KNAUF