Podcast

GK Start – A hézagolás mestere

Glettelésről és glettekről szóló podcastjaink utolsó részében Finta Péter, a Knauf cégvezetője, valamint Nácsa Zoltán és Németh Zoltán, két alkalmazástechnikus kollégája beszélgetnek a hézagolás különböző technológiáiról, és anyagairól, ezen belül is a Knauf egy új termékéről a GK Start-ról.

Megtudhatjuk, hogy az új fejlesztésű Knauf GK Start anyagnak milyen előnyös tulajdonságai vannak, hogyan lehet felhasználni és miért nevezik a Knauf szakemberei a „hézagolás mesterének”. Kiderül az is, hogy mi az alapja ennek a mondásnak: „Aki Knauffal dolgozik, keveset dolgozik.”

Tartsatok velünk, hogy megtudhassátok ezt is!😊

PODCAST MEGHALLGATÁSA

YOUTUBE

Roll&Spray Max – Glettanyag, amire a betonfelületek már régóta vártak

A legújabb podcast epizódban a Knauf készre kevert anyagai lesznek a főszerepben.

A Knauf megalkotta a készre kevert glettanyagok Rolls-Royce-át, a Fill & Finish termékkel, most pedig egy új fejlesztéssel, a piac felső kategóriás Mercédeszét is forgalomba hozza, a Knauf Roll&Spray Max anyag képében. A beszélgetés alatt megtudhatjuk ennek az anyagnak az előnyös tulajdonságait, megismerhetjük a hozzá ajánlott alapozót és felviteli módot, valamint az ehhez használatos szerszámokat.

Ebben a részben is Finta Péter cégvezető valamint Nácsa Zoltán és Németh Zoltán alkalmazástechnikus fog beszélgetni.

Hallgassátok meg, és döntsétek el, számotokra mi a legjobb ebben a termékben!😉

PODCAST MEGHALLGATÁSA

YOUTUBE

Helyes glettelés otthon

Egy újabb podcast sorozat kezdődött, melyben a glettelésről és a Knauf glettanyagairól tudhattok meg hasznos információkat.😉

Az első rész azoknak szól, akik kivitelező nélkül vágnának bele a lakásfelújításba, és mindent maguk szeretnének megcsinálni.

Nácsa Zoltán és Németh Zoltán alkalmazástechnikus kolléga részletesen elmondja a glettelés folyamatát lépésről lépésre. Elhangzik, hogy melyik munkafázishoz, milyen anyagokat, szerszámokat érdemes használni, valamint különféle gyakorlati tippeket és trükköket is megosztanak a hallgatókkal, amikre mindenképp érdemes odafigyelni. Azt is megtudjuk, hogy mit jelent smorcolni, és mi az a kantli.🧐

Az epizód meghallgatása után, a szakemberek tanácsaival a zsebetekben ti is bátran nekikezdhettek a feladatnak, akár a konyha, akár a nappali felújításáról van szó!😉

PODCAST MEGHALLGATÁSA

YOUTUBE

30 éve együtt!

Sorozatunk következő részében a Lambda Systeme Kft. ügyvezetője Wiesinger Rajmund látogatta meg Finta Pétert, a Knauf cégvezetőjét, hogy visszatekintsenek közös múltunkba.

Partnercégünk országos lefedettsége mellett az elmúlt két év nehézségeiről is beszélgetünk, – a személyes kapcsolatok vonatkozásában is, – hiszen ez egy olyan kérdés, amivel a Lambda Systeme Kft. kiemelten foglalkozik.

Az online térhódítás mellett, a jövő, a modern megoldások és az energiatakarékosság is szóba került.

Ha érdekel egy beszélgetés arról, hogy mi várható a jövőben az építőiparban, ne hagyjátok ki ezt a részt se! 😉

PODCAST MEGHALLGATÁSA

30 éve együtt!

Aktuális podcast epizódunkban, cégvezetőnk Finta Péter a Bau-Systeme 92 Kft.-től Papp Gáborral, a tulajdonos-ügyvezetővel és Varró Kálmánnal a budapesti területi és stratégiai vezetővel ült le beszélgetni.

Természetesen visszaemlékeztek a két cég együttműködésének kezdetére, fény derült kismarosi kötődésekre is. Vállalatuk terjeszkedésére is kitértek vendégeink, de a projektértékesítésről és innovatív logisztikai megoldásokról is szó esett.

Amellett, hogy felmerültek régi közös emlékek, – mint a motoros csapatépítő találkozó, – a szakértelem jelentősége mellett sem mentek el szó nélkül. Mindezek mellett a jövőbeli tervekbe is betekintést nyerhettek, ha meghallgatjátok adásunkat.

Tartsatok velünk! 😊

PODCAST MEGHALLGATÁSA

30 éve együtt!

Ezzel a résszel megkezdjük új podcast sorozatunkat, melyben olyan partnereinkkel beszélgetünk, akikkel már közel 30 éve közösen dolgozunk mindennap a minőségért.

Finta Péter, a Knauf cégvezetője, a B+M Hungária Kft. ügyvezetőjével Tóth Lászlóval és senior menedzserével Kreisz Gáborral beszélget.

Szó lesz arról, hogy a Knaufhoz hasonlóan, Ausztriából indult a B+M Hungária Kft. is, beszélgetünk a nemzetközi kapcsolatról a két cég között.

Vendégeink megosztottak néhány nagyobb projektet is, amelyre méltán büszkék, és kiemelték, milyen fontos a műszaki képzettség és folyamatos fejlődés a területen. Kitértek a három telephelyük működésére, sőt szó volt a törökbálinti központ megújulásáról is.

Arra a kérdésre is válaszoltak, hogy hogyan látták a gipszvakolat bevezetését Magyarországon.

Hallgassátok meg ti is az elmúlt 30 évet 25 percben! 😊

PODCAST MEGHALLGATÁSA

Segítség, bajban vagyok!

Aktuális podcast részünkben Finta Péter, a Knauf kereskedelmi és marketing igazgatója, Tóth Réka, logisztikai vezető, valamint Németh Zoltán és Nácsa Zoltán alkalmazástechnikus nyújtanak segítséget, ha bajban vagytok. 🙂

De hogy milyen segítséget is pontosan és kinek? Ha elakadtatok a glettanyagokkal, gletteléssel kapcsolatban, akkor éppen nektek! 🙂

Tóth Réka laikus és gyakorlatias kérdései és a szakértők egyértelmű válaszai által tényleg okosabbak lehettek, ha meghallgatjátok hanganyagunkat, mert ez egy valóságos kis gyorstalpaló, ami a glettelést és glettanyagokat illeti.

Tartsatok velünk, hasznos lesz! 😉

PODCAST MEGHALLGATÁSA

8x miért

Legújabb podcast epizódunkban Finta Pétert, a Knauf kereskedelmi és marketing igazgatóját és Hubicsák Balázst, a cég értékesítési szaktanácsadóját hallgathatjátok.

Lesz ebben a részben egy kis cégtörténet, hallhattok arról, hogy hogyan épül fel a Knauf partnerhálózata, tisztázzuk, hogy a számos cég közül, melynek nevében szerepel a „Knauf” márkanév, melyik, mivel is foglalkozik pontosan és még jónéhány egyéb infóval gazdagodhattok, ha velünk tartotok. 

Nyolc izgalmas kérdés, nyolc kimerítő válasz, igazi Knauf kisokos. Persze nem fogjuk kikérdezni :), de megpróbáltunk minél több hasznos tudnivalót belesűríteni ebbe a részbe.

Hallgassatok minket!

PODCAST MEGHALLGATÁSA

Rögzítés

E heti podcast epizódunkban a rögzítéstechnika világában kalandozunk, túravezetőink pedig Wiesner György, a Knauf műszaki vezetője és Mészáros György lesznek.

Ebben a baráti hangulatú beszélgetésben többek között eloszlatunk néhány tévhitet a könnyűszerkezetes technológiákkal kapcsolatban, illetve, ahogy a podcast címe is szépen mutatja, fő témánk ezen elemek szakszerű rögzítése lesz.

Talán nem is gondolnátok, de ezek a szerkezetek ugyanolyan terhek hordozására is alkalmasak lehetnek, mint a hagyományos elemek, a kulcs a megfelelő megerősítésen, rögzítésen van!

Szakértőink még néhány tréfás rejtvénykérdéssel is készültek nektek. J

Kalandra fel, gyertek velünk, nem fogjátok megbánni! 😉

PODCAST MEGHALLGATÁSA

Gipsz vagy cement?

Aktuális epizódunkban Tóth Réka, a Knauf logisztikai vezetője, Finta Péter, a cég kereskedelmi és marketing igazgatója, Kirschner Zoltán szaktanácsadó és Bati Attila, alkalmazástechnikus beszélgetnek és a már megszokott részletességgel, mégis könnyed hangvétellel járják körül a címben foglalt témát.

Ha lakás vagy házfelújítás előtt álltok, akkor ez a podcast kifejezetten nektek termett, mert ilyen alaposan összegyűjtve, a laikusok nyelvére lefordítva nem nagyon találjátok meg máshol a különböző vakolattípusok előnyeit és hátrányait.

Azonban természetesen nemcsak azoknak készült ez a hanganyag, akik épp most állnak döntés előtt a vakolattípus megválasztásában, hanem azoknak is, akik egyszerűen csak érdeklődnek a téma iránt, mert szakértőink néhány igazi kulisszatitkot is elárulnak az egyes vakolatokról.

Tudjátok például, hogy, ha eltörik valamilyen végtagunk, miért gipszben és miért nem cementben rögzítik azt az orvosok? 🙂

Ebből a podcast-ból még ez is kiderül, tartsatok velünk!

PODCAST MEGHALLGATÁSA

Nedvesség elleni védelem

Mi az közös Réka kolléganőnk szemüvege és a vizes helységekbe helytelenül beépített építőlemezek közt? ☺ A gipszmaggal rendelkező Aquapanelt vagy inkább a cementkötésű Drystar-t válasszuk a nedves helységekbe? Használhatjuk az építőlapot csempe helyett is? 

Ebben az epizódban Tóth Réka logisztikai vezetőnk fürdőzéssel kapcsolatos kérdéseire Wiesner György műszaki vezetőnk és Mészáros György szárazépítő mesterünk ad választ a Knauf vizes helységekre kialakított rendszereinek tükrében. ☺

Ebből a podcast-ból nemcsak ahhoz kaphattok útmutatást, hogy melyik Knauf terméket milyen feladatra használhatjátok, hanem azokat a fizikai folyamatokat is megismerhetitek, ami a szerkezetek nedvesedéséhez vezet. 

Sok-sok tudás egy podcastba sűrítve!

PODCAST MEGHALLGATÁSA

Rendelj meg a Knauf-tól!

Vajon mit nyújt a Knauf partnereinek? Megbízhatóságot? Jó minőséget? Rendszerszintű megoldást? Vagy mindezt együtt?

Ha nem tudjátok a választ, akkor mindenképp érdemes meghallgatnotok harmadik podcast-unkat, melyben Finta Péter kereskedelmi és marketing igazgató mellett a cég értékesítő kollégái is elmondják, hogy mik azok az értékek amelyek miatt a partnerek évek óta a Knauf mellett döntenek.

A jó minőségű termékeken túl a cég helyszíni megtekintés alapján akár szakmai segítséget is biztosít annak érdekében, hogy a készülő épület tűzvédelmi-, akusztikai-, állékonysági-, vízzelszembeni- vagy épp sugárzási tulajdonságai a hatályos építési szabályozásnak megfelelőek legyenek.

Tartsatok velünk és hallgassátok meg ezt az izgalmas kerekasztal beszélgetést Tóth Réka, Tóth Zoltán, Horváth Attila, Termes-Kiss Gábor és Finta Péter részvételével!

PODCAST MEGHALLGATÁSA

Gyönyörű csend

Soron következő podcast epizódunkban Wiesner György, a Knauf műszaki vezetője és Mészáros György szárazépítő mester beszélgetnek egymással arról, hogy bár rohanó világunkban hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, de mégis, mindannyiunk számára milyen nagy értékkel bír a csend.

Ismét izgalmas és különleges beszélgetést hallhattok, mert podcast sorozatunk ezen részében két különböző területről érkezett szakember osztja meg veletek véleményét, akik nemcsak kollégák, hanem régi barátok is. A beszélgetés fűszerét a két különböző szakterületből adódó elkülönült nézőpont adja.

Hallgassatok minket és megismerhetitek a Knauf akusztikai megoldásait.

Tartsatok velünk, hangosítsuk fel a csendet! 🙂

PODCAST MEGHALLGATÁSA

Készre kevert és por alapú glettanyagok

Tudjátok, hogy miért kezdett el a Knauf a szárazépítési rendszerek mellett a különböző glettanyagokkal is foglalkozni?

A cég két szakembere: Finta Péter, kereskedelmi és marketing igazgató és Nácsa Zoltán alkalmazástechnikus többek között erről is mesél ebben a jó hangulatú és érdekes podcast-ban.

Ebben az epizódban hallhattok arról is, hogy az évek során hogyan és miért került át a hézagolás és glettelés kivitelezése a szárazépítő mesterektől a festők repertoárjába.

A beszélgetésből hasznos és specikfikus infókat kaphattok a Knauf által forgalmazott egyes hézagolókról és glettekről is és Nácsa Zoltán kitűnő kollégánk abba is beavat benneteket, hogy a készre kevert vagy a por alapú glettanyagok közül melyiket érdemes választanotok.

Ez egy igazán izgalmas, sok témát érintő és informatív beszélgetés lesz, tartsatok velünk!

PODCAST MEGHALLGATÁSA

Mit? Hol? Miért? Knauf, a kezdetektől

Az első podcast epizódunkban nagyon érdekes témákat feszeget Tóth Réka, a Knauf logisztikai vezetője és Finta Péter, a cég kereskedelmi és marketing igazgatója. Péter első kézből számol be például arról, hogy hogyan került kiépítésre a Knauf szárazépítési termékeinek értékesítési hálózata, mert ő bizony ott volt a kezdetekkor és azóta is elkötelezetten képviseli a céget.

Hallgassatok minket és sok egyéb izgalmas információ mellett megtudhatjátok, hogy hogyan lett a kis családias csapatból kiterjedt forgalmazói gárdával rendelkező, nagy cég.

Ez nem történelem óra, hanem élménybeszámoló, tartsatok velünk! 🙂

PODCAST MEGHALLGATÁSA