Podcast

Készre kevert és por alapú glettanyagok

Tudjátok, hogy miért kezdett el a Knauf a szárazépítési rendszerek mellett a különböző glettanyagokkal is foglalkozni?

A cég két szakembere: Finta Péter, kereskedelmi és marketing igazgató és Nácsa Zoltán alkalmazástechnikus többek között erről is mesél ebben a jó hangulatú és érdekes podcast-ban.

Ebben az epizódban hallhattok arról is, hogy az évek során hogyan és miért került át a hézagolás és glettelés kivitelezése a szárazépítő mesterektől a festők repertoárjába.

A beszélgetésből hasznos és specikfikus infókat kaphattok a Knauf által forgalmazott egyes hézagolókról és glettekről is és Nácsa Zoltán kitűnő kollégánk abba is beavat benneteket, hogy a készre kevert vagy a por alapú glettanyagok közül melyiket érdemes választanotok.

Ez egy igazán izgalmas, sok témát érintő és informatív beszélgetés lesz, tartsatok velünk!

PODCAST MEGHALLGATÁSA

Mit? Hol? Miért? Knauf, a kezdetektől

Az első podcast epizódunkban nagyon érdekes témákat feszeget Tóth Réka, a Knauf logisztikai vezetője és Finta Péter, a cég kereskedelmi és marketing igazgatója. Péter első kézből számol be például arról, hogy hogyan került kiépítésre a Knauf szárazépítési termékeinek értékesítési hálózata, mert ő bizony ott volt a kezdetekkor és azóta is elkötelezetten képviseli a céget.

Hallgassatok minket és sok egyéb izgalmas információ mellett megtudhatjátok, hogy hogyan lett a kis családias csapatból kiterjedt forgalmazói gárdával rendelkező, nagy cég.

Ez nem történelem óra, hanem élménybeszámoló, tartsatok velünk! 🙂

PODCAST MEGHALLGATÁSA