Podcast

Segítség, bajban vagyok!

Aktuális podcast részünkben Finta Péter, a Knauf kereskedelmi és marketing igazgatója, Tóth Réka, logisztikai vezető, valamint Németh Zoltán és Nácsa Zoltán alkalmazástechnikus nyújtanak segítséget, ha bajban vagytok. 🙂

De hogy milyen segítséget is pontosan és kinek? Ha elakadtatok a glettanyagokkal, gletteléssel kapcsolatban, akkor éppen nektek! 🙂

Tóth Réka laikus és gyakorlatias kérdései és a szakértők egyértelmű válaszai által tényleg okosabbak lehettek, ha meghallgatjátok hanganyagunkat, mert ez egy valóságos kis gyorstalpaló, ami a glettelést és glettanyagokat illeti.

Tartsatok velünk, hasznos lesz! 😉

PODCAST MEGHALLGATÁSA

8x miért

Legújabb podcast epizódunkban Finta Pétert, a Knauf kereskedelmi és marketing igazgatóját és Hubicsák Balázst, a cég értékesítési szaktanácsadóját hallgathatjátok.

Lesz ebben a részben egy kis cégtörténet, hallhattok arról, hogy hogyan épül fel a Knauf partnerhálózata, tisztázzuk, hogy a számos cég közül, melynek nevében szerepel a „Knauf” márkanév, melyik, mivel is foglalkozik pontosan és még jónéhány egyéb infóval gazdagodhattok, ha velünk tartotok. 

Nyolc izgalmas kérdés, nyolc kimerítő válasz, igazi Knauf kisokos. Persze nem fogjuk kikérdezni :), de megpróbáltunk minél több hasznos tudnivalót belesűríteni ebbe a részbe.

Hallgassatok minket!

PODCAST MEGHALLGATÁSA

Rögzítés

E heti podcast epizódunkban a rögzítéstechnika világában kalandozunk, túravezetőink pedig Wiesner György, a Knauf műszaki vezetője és Mészáros György lesznek.

Ebben a baráti hangulatú beszélgetésben többek között eloszlatunk néhány tévhitet a könnyűszerkezetes technológiákkal kapcsolatban, illetve, ahogy a podcast címe is szépen mutatja, fő témánk ezen elemek szakszerű rögzítése lesz.

Talán nem is gondolnátok, de ezek a szerkezetek ugyanolyan terhek hordozására is alkalmasak lehetnek, mint a hagyományos elemek, a kulcs a megfelelő megerősítésen, rögzítésen van!

Szakértőink még néhány tréfás rejtvénykérdéssel is készültek nektek. J

Kalandra fel, gyertek velünk, nem fogjátok megbánni! 😉

PODCAST MEGHALLGATÁSA

Gipsz vagy cement?

Aktuális epizódunkban Tóth Réka, a Knauf logisztikai vezetője, Finta Péter, a cég kereskedelmi és marketing igazgatója, Kirschner Zoltán szaktanácsadó és Bati Attila, alkalmazástechnikus beszélgetnek és a már megszokott részletességgel, mégis könnyed hangvétellel járják körül a címben foglalt témát.

Ha lakás vagy házfelújítás előtt álltok, akkor ez a podcast kifejezetten nektek termett, mert ilyen alaposan összegyűjtve, a laikusok nyelvére lefordítva nem nagyon találjátok meg máshol a különböző vakolattípusok előnyeit és hátrányait.

Azonban természetesen nemcsak azoknak készült ez a hanganyag, akik épp most állnak döntés előtt a vakolattípus megválasztásában, hanem azoknak is, akik egyszerűen csak érdeklődnek a téma iránt, mert szakértőink néhány igazi kulisszatitkot is elárulnak az egyes vakolatokról.

Tudjátok például, hogy, ha eltörik valamilyen végtagunk, miért gipszben és miért nem cementben rögzítik azt az orvosok? 🙂

Ebből a podcast-ból még ez is kiderül, tartsatok velünk!

PODCAST MEGHALLGATÁSA

Nedvesség elleni védelem

Mi az közös Réka kolléganőnk szemüvege és a vizes helységekbe helytelenül beépített építőlemezek közt? ☺ A gipszmaggal rendelkező Aquapanelt vagy inkább a cementkötésű Drystar-t válasszuk a nedves helységekbe? Használhatjuk az építőlapot csempe helyett is? 

Ebben az epizódban Tóth Réka logisztikai vezetőnk fürdőzéssel kapcsolatos kérdéseire Wiesner György műszaki vezetőnk és Mészáros György szárazépítő mesterünk ad választ a Knauf vizes helységekre kialakított rendszereinek tükrében. ☺

Ebből a podcast-ból nemcsak ahhoz kaphattok útmutatást, hogy melyik Knauf terméket milyen feladatra használhatjátok, hanem azokat a fizikai folyamatokat is megismerhetitek, ami a szerkezetek nedvesedéséhez vezet. 

Sok-sok tudás egy podcastba sűrítve!

PODCAST MEGHALLGATÁSA

Rendelj meg a Knauf-tól!

Vajon mit nyújt a Knauf partnereinek? Megbízhatóságot? Jó minőséget? Rendszerszintű megoldást? Vagy mindezt együtt?

Ha nem tudjátok a választ, akkor mindenképp érdemes meghallgatnotok harmadik podcast-unkat, melyben Finta Péter kereskedelmi és marketing igazgató mellett a cég értékesítő kollégái is elmondják, hogy mik azok az értékek amelyek miatt a partnerek évek óta a Knauf mellett döntenek.

A jó minőségű termékeken túl a cég helyszíni megtekintés alapján akár szakmai segítséget is biztosít annak érdekében, hogy a készülő épület tűzvédelmi-, akusztikai-, állékonysági-, vízzelszembeni- vagy épp sugárzási tulajdonságai a hatályos építési szabályozásnak megfelelőek legyenek.

Tartsatok velünk és hallgassátok meg ezt az izgalmas kerekasztal beszélgetést Tóth Réka, Tóth Zoltán, Horváth Attila, Termes-Kiss Gábor és Finta Péter részvételével!

PODCAST MEGHALLGATÁSA

Gyönyörű csend

Soron következő podcast epizódunkban Wiesner György, a Knauf műszaki vezetője és Mészáros György szárazépítő mester beszélgetnek egymással arról, hogy bár rohanó világunkban hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, de mégis, mindannyiunk számára milyen nagy értékkel bír a csend.

Ismét izgalmas és különleges beszélgetést hallhattok, mert podcast sorozatunk ezen részében két különböző területről érkezett szakember osztja meg veletek véleményét, akik nemcsak kollégák, hanem régi barátok is. A beszélgetés fűszerét a két különböző szakterületből adódó elkülönült nézőpont adja.

Hallgassatok minket és megismerhetitek a Knauf akusztikai megoldásait.

Tartsatok velünk, hangosítsuk fel a csendet! 🙂

PODCAST MEGHALLGATÁSA

Készre kevert és por alapú glettanyagok

Tudjátok, hogy miért kezdett el a Knauf a szárazépítési rendszerek mellett a különböző glettanyagokkal is foglalkozni?

A cég két szakembere: Finta Péter, kereskedelmi és marketing igazgató és Nácsa Zoltán alkalmazástechnikus többek között erről is mesél ebben a jó hangulatú és érdekes podcast-ban.

Ebben az epizódban hallhattok arról is, hogy az évek során hogyan és miért került át a hézagolás és glettelés kivitelezése a szárazépítő mesterektől a festők repertoárjába.

A beszélgetésből hasznos és specikfikus infókat kaphattok a Knauf által forgalmazott egyes hézagolókról és glettekről is és Nácsa Zoltán kitűnő kollégánk abba is beavat benneteket, hogy a készre kevert vagy a por alapú glettanyagok közül melyiket érdemes választanotok.

Ez egy igazán izgalmas, sok témát érintő és informatív beszélgetés lesz, tartsatok velünk!

PODCAST MEGHALLGATÁSA

Mit? Hol? Miért? Knauf, a kezdetektől

Az első podcast epizódunkban nagyon érdekes témákat feszeget Tóth Réka, a Knauf logisztikai vezetője és Finta Péter, a cég kereskedelmi és marketing igazgatója. Péter első kézből számol be például arról, hogy hogyan került kiépítésre a Knauf szárazépítési termékeinek értékesítési hálózata, mert ő bizony ott volt a kezdetekkor és azóta is elkötelezetten képviseli a céget.

Hallgassatok minket és sok egyéb izgalmas információ mellett megtudhatjátok, hogy hogyan lett a kis családias csapatból kiterjedt forgalmazói gárdával rendelkező, nagy cég.

Ez nem történelem óra, hanem élménybeszámoló, tartsatok velünk! 🙂

PODCAST MEGHALLGATÁSA