Impresszum

KNAUF – Impresszum

Knauf Építőipari Kft.

Székhely: 1124 Budapest, Lejtő u. 5.

Alapítva: 1991.02.28.

Cégforma: Korlátolt Felelősségű Társaság

Ügyvezető: Finta Péter
Cégvezető: Herczeg Attila, Tóth Andrea

Adószám: 10409132-2-43, 10409132HU

Cégjegyzékszám: 01 09 069701

Telefon: 36 1 248 24 30
Fax: 06 1 319 7301
E-mail: [email protected]

Banki adatok:

UniCredit Bank Hungary Zrt.

HUF 10918001-00000005-63600002

EUR IBAN HU89 1091 8001 0000 0005 6360 0019

SWIFT (BIC)BACXHUHB

Jogi nyilatkozat

A knauf.hu oldalon található termékleírások, táblázatok, képek a Knauf Kft. tulajdonát képezi. Oldalunkon megjelenített információk a szerzői jog védelme alá esnek. A szerzői és az idézési jog keretein kívül eső sokszorosításhoz, feldolgozáshoz és a felhasználás minden egyéb módjához kivétel nélkül a szerző írásbeli hozzájárulása szükséges.

Oldalaink esetleg külső linkeket tartalmaznak, melyek más szolgáltató oldalaira mutatnak. Az itt megjelenő tartalmakért a mindenkori szolgáltató felelős. Jogsértés esetén ezeket a linkeket és más jogsértő tartalmat haladéktalanul eltávolítjuk. Amennyiben az oldalak tartalmával kapcsolatos észrevétele lenne, kérjük, az [email protected] e-mail címen jelezze.

Minőségpolitika

  • A Knauf elismeri, hogy vásárlási döntéseink hatással vannak a társadalomra és a környezetre, és túlmutatnak saját működésünk közvetlen keretein. Elkötelezettek vagyunk annak biztosítása mellett, hogy olyan beszállítókkal dolgozzunk együtt, akik szintén felelősséget vállalnak az általuk alkalmazott emberekkel, az általuk érintett közösségekkel szemben és a helyi és globális környezetükre gyakorolt​​hatásuk iránt is.
  • Ez a politika a vállalati társadalmi felelősségvállalás integrált megközelítésének más vonatkozásaiban vállalt elköteleződésre támaszkodik. Betartjuk a tevékenységünkre vonatkozó törvényeket, és együtt fogunk működni beszállítóinkkal annak érdekében, hogy folyamatosan csökkentsük az emberekre és a környezetünkre gyakorolt hatásunkat.
  • A Knauf büszke az általunk kínált termékekre és szolgáltatásokra, és felismerjük, hogy minőségünk valódi mércéjét mindig Ügyfeleink ítélik meg. Az ügyfeleink bizalma termékeinkben, szolgáltatásainkban és munkatársainkban végső soron meghatározza üzleti tevékenységünk sikerét azáltal, hogy továbbra is minket választanak.
  • Irányelvünk az, hogy fenntartsunk egy minőségbiztosítási rendszert, amelynek célja a vállalkozás teljesítményének folyamatos javítása annak érdekében, hogy termékeink és szolgáltatásaink megfeleljenek ügyfeleink minőségi igényeinek, teljesítsék rendeltetésük követelményeit és gyors, hatékony és barátságos kiszolgálással egészüljenek ki.
  • Minőségbiztosítási rendszerünk megfelel az ISO 9001:2015 követelményeinek, a minőségügyi célkitűzéseket pedig az Vezetői Csapat határozza meg és évente felülvizsgálja.
  • A Vállalat kiemelt célkitűzése, hogy megerősítsük embereinket a minőség területén, mivel felismerjük, hogy ezen keresztül adjuk meg magunknak a legnagyobb esélyt annak biztosítására, hogy ügyfeleink követelményei és elvárásai teljesüljenek.
  • Minden kompetenciánk a alábbi értékekből fakad, amit a mindennapi munkánkba is beépítünk:

– Emberiség    – Partnerség    – Elkötelezettség    – Vállalkozói szellem

 

ISO Tanúsítási Okirat