Adatkezelési Hozzájárulás

Hozzájárulás és adategyeztetés (csak természetes személyeknek és munkáltatóknak kitöltendő)

Adatait csak az Ön által jóváhagyott és választott módon használjuk fel!

Ön aláírásával elfogadja a Knauf Kft. adatkezelési nyilatkozatát, ami szerint a személyes adat kezeléséről bármikor kérhet információt, a beállításait bármikor módosíthatja, vagy kérheti adatai rendszerből való törlését, ebben az esetben forduljon hozzánk bizalommal az [email protected] email címen.

Köszönjük együttműködését!

Hozzájárulok az alábbi a Knauf Kft. (adatkezelő) által a vevő felé szolgált alaptevékenységek jogszerű lebonyolításhoz szükséges személyes adataim kezeléséhez: (minden további tevékenység esetén mint pld. körlevél küldés, rendezvények stb. külön külön hozzájárulási nyilatkozatot fogunk küldeni)

név, pozíció (ahol szükséges), telefonszám, levelezési cím, mailcím

az alábbi feltételekkel:

1. Az adatkezelés célja a szállítási-, megbízási szerződésben foglalt, az Adatkezelő által vállalt szolgáltatások és kötelezettségek teljesítése, jogok érvényesítése, az ügyfélazonosítása, az Ügyféllel való kapcsolattartás és kommunikáció.
Hozzájárulok: Igen.Nem.

2. Hozzájárulok ahhoz, hogy szakmai kapcsolatunk fenntartása érdekében a Knauf Kft. postai úton levelet, elektronikus úton e-mailt küldjön.
Hozzájárulok: Igen.Nem.

3. (csak munkáltatóknak) Hozzájárulok, hogy a cégünk által megbízott vagy alkalmazott személy, aki a Knauf Kft-vel lebonyolított ügyekben közreműködik, a cégünk nevében dolgozik és ha esetleg az Ő adataira van szüksége (csak a fent említett adatok kezeléséról lenne szó), akkor a mi cégünk kezeli annak a hozzájárulási engedélyét és a Knauf Kft.nek nem lesz ebben felelőssége.
Hozzájárulok: Igen.Nem.