Bemutatkozás

A Knauf csoport hosszú és figyelemreméltó múltra tekint vissza. 85 év alatt a családi cégből, globálisan működő vállalatcsoporttá nőtte ki magát, miközben megőrizte alapvető értékeit, az összetartást, a minőséget és a megbízhatóságot. A hagyomány és az innováció ezen különleges kombinációja rendkívül sikeres globális szereplővé tette a vállalatot.

A Knauf 1992-ben kezdte meg a kereskedelmi hálózat kiépítését Magyarországon. Az elmúlt 30 év során munkánk gerincét az anyacég fenntartható és környezetbarát cégfilozófiája alkotta. Nem csak azért, mert szükségszerűnek éreztük, hogy kövessük elődjeink jól bevált és régóta bizonyított filozófiáját, hanem azért, mert mi is fontosnak tartjuk ezeket az értékeket. Talán ennek is köszönhető, hogy a kezdeti összefogásokból, mára 30 évet megélt, szilárd partneri együttműködések születtek.

Termékeink értékét tovább növeljük olyan kiegészítő szolgáltatással, mint az oktatások, a műszaki szaktanácsadás biztosítása, valamint szakképzett munkaerő ajánlása. Nem elegendő a jó minőségű alapanyag, annak helytálló, rendszerben történő működésére a szakszerű kivitelezés a garancia.

Büszkék vagyunk arra, hogy a magyarországi projekteken felmerülő szárazépítési feladatok anyagigényét túlnyomórészt a Knauf biztosíthatja. A két testvér által megalkotott koncepció a modernitás, a környezettudatosság és a magas termékminőség sokféleségét képviseli hazánkban is.

A Knauf cégcsoport magyarországi értékesítési tevékenységét a következő felosztásban végzi:

Knauf Építőipari Kft.
Gipszkarton válaszfal- és álmennyezeti rendszerek, profilok, glettek, gipszvakolatok és álpadló rendszerek.
Iroda: 1124 Budapest, Lejtő u. 5.
Telefon: +36 1 248 2430
E-mail: [email protected]
Raktár: 2351 Alsónémedi, Penny u. 5.
www.knauf.hu

Knauf Insulation Kft.
Kőzetgyapot, üveggyapot, fagyapot hő és hangszigetelési  termékek és rendszerek, zöldtetők és műszaki szigetelések.
Iroda: 2058 Budaörs, Gyár u. 2. Pf 115.
Telefon:+36 23 889 844
E-mail: [email protected]
Gyár: 8924 Alsónemesapáti, Ipartelep 1.
www.knaufinsulation.hu

Knauf Ceiling Solutions Kft.
Knauf AMF és Armstrong kazettás álmennyezeti rendszerek
Iroda: 2220 Vecsés, Lincoln u. 1.
Telefon: +36 20 264 1870
E-mail: [email protected]
www.knaufceilingsolutions.com