BEMUTATKOZÁS

A Knauf csoport hosszú és figyelemreméltó múltra tekint vissza. 85 év alatt a családi cégből, globálisan működő vállalatcsoporttá nőtte ki magát, miközben megőrizte alapvető értékeit, az összetartást, a minőséget és a megbízhatóságot. A hagyomány és az innováció ezen különleges kombinációja rendkívül sikeres globális szereplővé tette a vállalatot.

A Knauf 1992-ben kezdte meg a kereskedelmi hálózat kiépítését Magyarországon. Az elmúlt 30 év során munkánk gerincét az anyacég fenntartható és környezetbarát cégfilozófiája alkotta. Nem csak azért, mert szükségszerűnek éreztük, hogy kövessük elődjeink jól bevált és régóta bizonyított filozófiáját, hanem azért, mert mi is fontosnak tartjuk ezeket az értékeket. Talán ennek is köszönhető, hogy a kezdeti összefogásokból, mára 30 évet megélt, szilárd partneri együttműködések születtek.

Termékeink értékét tovább növeljük olyan kiegészítő szolgáltatással, mint az oktatások, a műszaki szaktanácsadás biztosítása, valamint szakképzett munkaerő ajánlása. Nem elegendő a jó minőségű alapanyag, annak helytálló, rendszerben történő működésére a szakszerű kivitelezés a garancia.

Büszkék vagyunk arra, hogy a magyarországi projekteken felmerülő szárazépítési feladatok anyagigényét túlnyomórészt a Knauf biztosíthatja. A két testvér által megalkotott koncepció a modernitás, a környezettudatosság és a magas termékminőség sokféleségét képviseli hazánkban is.