BUDAPEST AQUARÉNA
FŐBEJÁRAT
BUDAPEST AQUARÉNA
LOBBY TEREM
BUDAPEST AQUARÉNA
USZODATÉR

Karácsony a kollégáinkkal

Remek hangulatban telt a hétvégén megrendezésre került dolgozói karácsonyi rendezvényünk. A gárdonyi Vital Hotel Nautisban zártuk az évet, ahol a finom ételek és a nagyszerű beszélgetések mellett csapatépítő feladatokra is sor került, mely megalapozta az este vidám hangulatát. Kollégáink öt csoportot alkotva a rendezvény előtti hetekben megkezdték felkészülésüket a versenyre, Knauf alapanyagból remekműveket hoztak létre. Délután a hotel egyik konferenciatermében végezték az utolsó simításokat, mutatták be elkészült alkotásaikat és pontozták egymás munkáját előre megadott szempontok alapján. A vacsora előtt megtartott évzáró beszédében Finta Péter kereskedelmi és marketing igazgató hirdette ki az eredményeket. Minden kolléga elismerő szavakat és ajándékot kapott a kihívásban való részvételéért.

A megvalósított ötletek páratlan kreativitással készültek. A gördeszkának kinéző, – de vasalódeszkának is használható – alkotás mellett bemutatásra került egy tricks board is. 🙂 A végeredményekről készült képek a galériában megtekinthetők.

Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk minden kedves Partnerünknek, Olvasónknak, Vásárlónknak!

#knauf #knaufmagyarország #karácsony

előző következő