BUDAPEST AQUARÉNA
FŐBEJÁRAT
BUDAPEST AQUARÉNA
LOBBY TEREM
BUDAPEST AQUARÉNA
USZODATÉR

V. Knauf Tihanyi Félmaraton

Az V. Knauf Tihanyi Félmaraton sajtótájékoztatója idén a csodálatos Corinthia Hotelben került megrendezésre. A főtámogatók között a KNAUF mellett felsorakozott még a Cordia Magyarország, a Saucony, az Emberi Erőforrás Minésztériuma, a Polar, a Cornexi, a BMW Leier Autó, a DM Magyarország és a Viwa Vitaminwater is. A jubileumi alkalomnak köszönhetően a szervezők a fókuszt a családok és a sport közötti kapcsolat jelentőségére, valamint a természetvédelemre helyezik. Egy olyan rendezvény megszervezése volt a cél, ami nemcsak a futásról szól, hanem a versenyzők hozzátartozóiról is. Ebből a célból került meghirdetésre a 3 km-es táv is az új futók, illetve a gyermekek számára, így senki sem marad ki az élményből!

A KNAUF ezt a vonalat erősítve készül különböző színes programokkal a rendezvény idejére. A standnál KNAUF szerencsekereket pörgethetnek a látogatók, ahol motivációs szövegekkel díszített hűtőmágneseket és napszemüveget lehet majd nyerni. A fokozott hangulat érdekében szurkolótáblákkal és Instagram fotó kerettel is készülünk, így mindenképp érdemes lesz meglátogatni minket!

Mindenkit arra biztatunk, hogy jöjjön el, hozza magával a családját és legyen ez egy közösen eltöltött, nagyszerű program mindenki számára!

Bővebb információ a rendezvényről IDE kattintva érhető el.

Írd be a naptárba, nehogy lemaradj róla: 2019. május 25., V. Knauf Tihanyi Félmaraton!
#otttali #fussunkossze #futniszep

előző következő