BUDAPEST AQUARÉNA
FŐBEJÁRAT
BUDAPEST AQUARÉNA
LOBBY TEREM
BUDAPEST AQUARÉNA
USZODATÉR

World Skills Kazan ’19

Berta Gergő neve már sokak számára ismerős lehet, hiszen Ő a Knauf mentoráltja a szárazépítési szakma egyik legjelentősebb versenyében. Szakma Sztáros győzelme után Gergő és Csaba – a Knauf munkatársa – közösen kezdték el a felkészülést az idei nemzetközi versenyre, a World Skills Kazanra. Az augusztusi versenyig már nincs sok idő hátra, így minden lehetőséget megragadnak a gyakorlásra. A cél mindenekelőtt a kiválósági érem elnyerése, illetve a legjobb 18 közötti helyezés elérése.

Hogy is telik egy átlagos felkészülési nap náluk?

Reggel 7 óra környékén kezdik a munkát, mely addig tart, míg az adott napra tervezett feladatokat be nem fejezik. Előfordul, hogy már délután 4 órakor végeznek, de az sem ritka, hogy este 8-9 óráig is gyakorolnak. Egyre fárasztóbb és nehezebb a felkészülés, de Gergő kitartása és lelkesedése töretlen!

A kitűzött célok elérése érdekében a héten is szorgosan munkálkodtak. Mint minden felkészülési időszak előtt, most is közösen állították fel a célokat, mely jelenleg a precizitásra és a gyorsaságra irányult. Ezt sikerült is teljesítenie Gergőnek, hiszen mára nem csak fürgén dolgozik, hanem megfelelő alapossággal is.

Már csak pár apró simítás van hátra a nagy verseny előtt. Minden esély meg van arra, hogy Gergő elérje céljait!

Sok sikert kívánunk neki!

előző következő