BUDAPEST AQUARÉNA
FŐBEJÁRAT
BUDAPEST AQUARÉNA
LOBBY TEREM
BUDAPEST AQUARÉNA
USZODATÉR

COVID-19 koronavírus tájékoztató

Tisztelt Partnereink!

Ami a bonyolult COVID-19 koronavírus helyzetet illeti Európában és hazánkban, szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Knauf Kft. az érvényes irányelvek szerint, dolgozóinak és egész környezetének védelmére törekszik, annak érdekében, hogy a vírus további terjedése elkerülhető lehessen.

Munkatársaink utasítást kaptak, hogy 2020. március 16.-tól, amennyire csak lehetséges, otthonról dolgozzanak, és ezzel minimalizálják a fertőzés kockázatát.

Ezen belül a műszaki munkatársaink részére az öt főnél nagyobb csoportos egyeztetések csak a KNAUF csoporton belül kiadott irányelvek figyelembe vételével lehetségesek. Nagyobb létszámú csoportok részére történő szakmai tájékoztatókat telefonon, vagy skype kapcsolattal javasoljuk megtartani.

Értékesítő munkatársainkkal lehetőség szerint elektronikus úton vagy telefonon tudják felvenni, ill. tartani a kapcsolatot.

Raktári munkatársaink a Knauf csoporton belül kiadott irányelvek szerint váltott műszakban fogadnak ill. küldenek szállítmányokat.

Vevőszolgálatos munkatársnőinkkel a korábbiak szerint tudnak kapcsolatba lépni, annak érdekében, hogy a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint továbbra is képesek maradjunk arra, hogy normál üzemmódban a lehető legnagyobb mértékben szállítsunk Megrendelőink számára. A megrendeléseket a szokásos módon telefonon, vagy e-mailben fogadjuk. Vevőszolgálatunk ügyeleti rendet hozott létre, részben home office munkavégzés alkalmazásával.

Cégvezetőink a korábban szokásos módon telefonon ill. e-mailen továbbra is minden esetben elérhetőek.

Továbbra is azon dolgozunk, hogy a kialakult egészségügyi helyzet ellenére a megszokott KNAUF szolgáltatást biztosítsuk minden Partnerünk számára.

Napi rendszerességgel értékeljük a helyzetet és a további cselekvési irányokat, figyelembe véve a hivatalos szervek javaslatait. Erről rendszeresen e-mailben, a Facebookon és a weboldalunkon www.knauf.hu értesítünk.

Kérjük megértését arra vonatkozóan, hogy az egész KNAUF csoport intézkedései a megelőzés célját szolgálják, emiatt azonban szállításaink határidejének meghosszabbodásával, ill. tervezett találkozóink lemondásával kell számolnia.

Üdvözlettel:

Schléger József, ügyvezető

előző következő