COVID-19 tájékoztatás partnereink számára

 

Tisztelt Partnereink!

 

Mindenekelőtt reméljük, hogy Ön és alkalmazottai egészségesek ebben a rendkívüli időben, és hogy jól vannak. A világ minden táján a kormányok mindent megtesznek a válság kezelése érdekében. Ide tartoznak azok az intézkedések, amelyek eddig láthatatlan hatással voltak üzletünkre és életünkre. Megteszünk minden szükséges lépést ezen intézkedések támogatására, és elkötelezettek vagyunk a koronavírus terjedésének megakadályozása iránt. Meg szeretnénk azonban ragadni a lehetőséget, hogy biztosítsuk Önöket afelől, hogy alkalmazottjaink biztonsága és egészsége mellett prioritásunk továbbra is, hogy Önöket a megszokott módon kiszolgáljuk.

Senki sem tudja megjósolni, hogyan alakul a helyzet a következő hetekben – vagy akár napokban is. Hangsúlyozni szeretnénk azonban, hogy családi vállalkozásként rugalmasságunk és pénzügyi lehetőségeink lehetővé teszik a potenciálisan felmerülő kihívások kezelését. Örülünk, hogy nagyon megbízható és rugalmas ellátási láncra támaszkodhatunk, és eddig képesek voltunk az esetleges szállítási nehézségeket alternatív szállítók bevetésével orvosolni. Biztos lehet benne, hogy minden lehetséges intézkedést megteszünk az Ön és üzletünk védelme érdekében. Szükség esetén vezetőségünk szoros párbeszédet folytat a beszállítókkal és a hatóságokkal a nehéz helyzet hatékony kezelése érdekében.

Felelős és megbízható társaságként és üzleti partnerként ismer minket. Ez az oka annak, hogy alkalmazottjaink, családjaik és üzleti partnereink biztonsága, egészsége és jóléte kiemelt fontosságú számunkra. Jelenleg szinte minden értékesítési munkatársunk távmunkában dolgozik. Ez nem változtatja meg elkötelezettségüket és küldetéstudatukat annak érdekében, hogy továbbra is az Önök érdekében tudjanak dolgozni, és hogy üzleti tevékenységünket továbbra is fenn tudjuk tartani. Ők továbbra is elérhetők az Ön számára és kérdéseikre telefonon vagy videokonferencián egyaránt válaszolnak.

Noha ez egy igazán kihívásokkal teli időszak, továbbra is hűek maradunk a Knauf Csoport hosszú távú perspektívájához és jövőképéhez. Ez évtizedek óta eredményessé tesz minket. Meggyőződésünk, hogy Önökkel, alkalmazottjainkkal, beszállítóinkkal és üzleti partnereinkkel együtt sikeresen fogjuk kezelni ezt a helyzetet. Erösebbé válunk, mint korábban!

Szeretnénk köszönetet mondani a folyamatos és bizalmas kapcsolatért. Kérjük, ne tétovázzon kapcsolatba lépni a szokásos kapcsolattartójával, ha bármilyen kérdése vagy problémája akad. Ez nehéz idő mindannyiunk számára, és bár nem tudjuk garantálni, hogy a jövőben nem lesznek kihívások, ígérjük, hogy mindent megteszünk az Ön és vállalata támogatása érdekében. Mivel a helyzet nagyon dinamikus, természetesen naprakész és átfogó információkat nyújtunk az összes vonatkozó fejleményről.

 

Vigyázzon egészségére!

 

Üdvözlettel:

Schléger József

Ügyvezető