BUDAPEST AQUARÉNA
FŐBEJÁRAT
BUDAPEST AQUARÉNA
LOBBY TEREM
BUDAPEST AQUARÉNA
USZODATÉR

EuroSkills Graz 2020

Az idei EuroSkills versenyen Dunai László fogja képviselni hazánkat a szárazépítők között, akit természetesen a Knauf támogat a vetélkedőre történő felkészülésben.

A megmérettetés Grazban kerül majd megrendezésre 2020. szeptember 16. és 20. között.

Ahogy egy évvel ezelőtt Berta Gergőt a WorldSkills esetében, úgy idén Dunai Lacit is Putler Csaba, a Knauf oktatási szakértője fogja mentorálni a 120 napos előkészítő időszak folyamán.

A felkészülés előtt is van még idő jócskán, de Laci már most is nagy erőkkel gyakorol, hogy a legjobb formáját hozhassa majd, amikor élesedik a helyzet. Nem lesz ismeretlen számára a verseny szituáció, hiszen évekig profi boxoló volt. A EuroSkill-t megelőző képzés része egyébként egy komoly mentális tréning is, mely pszichológusok vezetésével zajlik. A vetélkedőn így is lesz majd ismeretlen helyzet bőven, például Csaba nem is kommunikálhat majd Lacival, kizárólag a pszichológus szakemberek szólhatnak Lacihoz, miközben épít. Az is meglepetés lesz, hogy pontosan milyen feladatot kell majd végrehajtania, hiszen a vetélkedő bírái a helyszínen határozzák meg, ahogy az előre meghirdetett tervhez képest, milyen változtatással kell majd létrehozni a versenyzőknek az építményeket.

Szerintünk nagyon izgalmas időszak áll Laciék előtt és természetesen tudósítunk majd arról is, hogy milyen eredményt sikerült elérniük a megmérettetésen, de ismerve elszántságukat, biztos, hogy nagyon büszkék lehetünk majd rájuk.

előző következő